Aquest document estableix els termes i condicions d’ús de la nostra botiga en línia. En accedir i utilitzar aquest lloc web, vostè accepta complir amb aquests termes i condicions. Si no està d’acord amb qualsevol d’aquests termes, no haurà d’utilitzar el nostre lloc web.

1. Informació General

1.1. Identitat del venedor

  • Nom de l’empresa: Transsegre Balaguer
  • Adreça: CL DEL PONT 1, BALAGUER 25600
  • Correu electrònic: transsegre.consultes@gmail.com

1.2. Finalitat

Aquest lloc web està dissenyat per oferir i vendre productes als consumidors finals. Els termes i condicions descrits aquí regulen la compra i l’ús dels productes oferts en aquest lloc web.

2. Comandes i Contractació

2.1. Procés de Comanda

Per realitzar una comanda, l’usuari ha de seguir el procés de compra en línia i proporcionar la informació requerida per completar la transacció. Totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat dels productes i a la confirmació de la comanda per part nostra.

2.2. Confirmació de Comanda

Després de completar la comanda, rebrà un correu electrònic de confirmació que inclourà els detalls de la seva compra. Aquesta confirmació no implica l’acceptació de la comanda, només confirma que hem rebut la seva sol·licitud.

2.3. Acceptació de la Comanda

La nostra acceptació de la seva comanda es produirà quan li enviem els productes. En aquest moment, es formalitzarà el contracte de compra entre vostè i nosaltres.

3. Preus i Pagament

3.1. Preus

Els preus dels productes estan indicats en la nostra botiga en línia en la moneda local i inclouen els impostos aplicables. Ens reservem el dret de modificar els preus en qualsevol moment, però els canvis no afectaran les comandes ja confirmades.

3.2. Pagament

Els mètodes de pagament acceptats són: targeta de crèdit/dèbit. El pagament es realitzarà en el moment de la compra.

4. Enviament i Lliurament

4.1. Termini de Lliurament

Abans de la Festa de la Transsegre al Parc de la Transsegre.

4.2. Despeses d’Enviament

Sense despeses ja que és recollida local.

5. Política de Devolucions

5.1. Dret de Desistiment

Vostè té el dret de desistir del contracte en un termini de 14 dies naturals des de la recepció dels productes sense necessitat de justificar la decisió.

5.2. Procediment de Devolució

Per exercir el dret de desistiment, haurà de notificar-nos la seva decisió per correu electrònic o a través del nostre formulari de contacte. Els productes hauran de ser retornats en les mateixes condicions en què van ser rebuts.

5.3. Reemborsament

Un cop rebuts i inspeccionats els productes retornats, procedirem a reemborsar-li l’import total de la compra utilitzant el mateix mètode de pagament utilitzat per a la transacció inicial.

6. Protecció de Dades

6.1. Recollida de Dades

Les dades personals que recollim durant el procés de compra són necessàries per gestionar la seva comanda i proporcionar-li el millor servei possible.

6.2. Ús de Dades

Les seves dades seran utilitzades exclusivament per a la gestió de les comandes, l’enviament de productes i la comunicació amb vostè sobre les nostres ofertes i promocions.

6.3. Drets dels Usuaris

Els usuaris tenen dret a accedir, rectificar i eliminar les seves dades personals. Pot exercir aquests drets contactant-nos a través del nostre correu electrònic de contacte.

7. Propietat Intel·lectual

Tots els continguts d’aquest lloc web, incloent textos, gràfics, logotips, imatges i programari, són propietat nostra o dels nostres proveïdors de continguts i estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual.

8. Responsabilitat

8.1. Exclusió de Responsabilitat

No serem responsables de cap dany directe o indirecte derivat de l’ús dels productes adquirits a través del nostre lloc web, incloent, però no limitat a, danys per pèrdua de beneficis o dades.

8.2. Garanties

Els productes oferts en la nostra botiga en línia estan coberts per la garantia legal de conformitat segons la legislació vigent. En cas de defecte del producte, pot sol·licitar la seva reparació, substitució o reemborsament.

9. Modificacions dels Termes i Condicions

Ens reservem el dret de modificar aquests termes i condicions en qualsevol moment. Les modificacions seran publicades en aquest lloc web i seran efectives des del moment de la seva publicació.

10. Legislació Aplicable i Jurisdicció

Aquestes condicions es regeixen per la legislació espanyola. Qualsevol disputa que pugui sorgir de l’ús d’aquest lloc web serà sotmesa a la jurisdicció dels tribunals competents.